Medic75plus, Midden Nederland
Klantenservice
info@medic75plus.nl

Nieuws

Het laatste nieuws


Coronavirus / COVID-19

De keuringsartsen nemen zoveel mogelijk maatregelen om de verspreiding van COVID-19 (coronavirus) tegen te gaan. Zo lang het verantwoord is zal de keuring doorgaan, wij zullen contact met u opnemen mocht er iets aan uw afspraak wijzigen.

Informatie van het RIVM


Overig

Ik mag mijn rijbewijs verlengen, kan ik nog wel terecht bij mijn gemeente?

Vanwege de landelijke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de dienstverlening van veel gemeenten aangepast. Via de website van uw gemeente kunt u zien of, en zo ja wanneer, het gemeentehuis geopend is. Bij de meeste gemeenten kunt u alleen nog langskomen op afspraak, wanneer dit ├ęcht noodzakelijk is en u anders in de problemen komt. De meeste inloopbalies zijn gesloten. Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Verzet de afspraak en kom als u weer beter bent.

In de meeste situaties heeft u na dagtekening van de besluitbrief over de registratie van de Verklaring van Geschiktheid van het CBR een jaar de tijd om uw rijbewijs aan te vragen bij de gemeente. Dit staat in de brief die u van het CBR ontvangt.

Informatie van het CBR


Versoepelingen coronamaatregelen bij examens uitgesteld

Op 8 juli kondigde het CBR aan dat, onder voorbehoud, stapsgewijs de maatregelen bij de examens, rijtesten en toetsen versoepeld konden worden.

Informatie van het CBR


Al ruim 210.000 examens gereserveerd

Sinds de herstart van de dienstverlening zijn ruim 210.000 examens ingepland door kandidaten en rijscholen. Het gaat om 99.000 theorie- en 94.000 praktijkexamens. CBR verwelkomde sinds 13 mei 21.000 mensen voor het theorie-examen. Vanaf 18 mei deden ruim 8.500 mensen een praktijkexamen.

Informatie van het CBR